Eddie.eu

Amsterdam en paragnost EddieEddie.eu. Een begrip in paraland. Paragnost Eddie. Ruim 12,5 jaar staat hij klaar samen met zijn Topconsulenten voor de medemens. Als kind zijnde werd hij niet begrepen. Zijn paranormale gaven, die hij toen nog niet kende, zaten hem danig in de weg. Maar nu heeft hij zijn roeping gevonden. Online spiritualiteit delen.

Spiritualiteit het nieuwe normaal

Daar het geloof steeds meer op de achtergrond verdwijnt. En de mens toch een houvast zoekt. Is spiritualiteit enorm in opmars. Het is niet meer het schimmige toekomst voorspellen. Of kaartjesleggen. Dat gebeurt nog wel, maar met een hele andere intentie dan jaren geleden. Of mensen wijsmaken dat hun partner wel terug komt. Het behelst tegenwoordig veel meer. De mensen die contact zoeken, hetzij via bellen of chatten, willen leren en groeien. Daar staat spiritualiteit voor.

Spiritueel Amsterdam is onderdeel van Eddie.eu

Onder de naam Eddie.eu vallen alle paranormale en spirituele centra onder. Een begrip in Nederland en inmiddels ook ver buiten de landsgrenzen, worden de diverse centra en spirituele hulplijnen druk bezocht. Niemand zijn pad en leven is zonder leed. Wat is er dan niet fijner om direct de telefoon te kunnen pakken. En te kunnen bellen naar een wildvreemde waarmee je alles durft te delen. Want dat horen de mediums en paragnosten vaak. Dat het zo fijn is, dat ze worden begrepen. Maar ook voorzien worden van oplosisngen voor hun problemen.

Waar staat spiritualiteit voor

Het is het ontwikkelen naar een hoger bewustzijn. Waar spiritualiteit voor staat. En dit staat bij Eddie hoog in het vaandel. We kunnen als mens op het aardse niet zonder. Het geloof in het universum, de kosmos is nodig om met  onszelf en elkaar te leren leven in liefde en vrede. Daar is niets wolligs aan, dat is een must. Als een olievlek breidt Eddie.eu zich uit, met centra in Steenwijk, Zandvoort, en nu dan ook in Amsterdam.

Kijk gerust rond op Spiritueel Amsterdam, waar je alles vindt op het gebied van spiritualiteit en het paranormale. Waar je gesprekken kunt voeren via de telefoon en chat. Of een emailconsult kunt aanvragen. Velen gingen je voor en in het gastenboek kun je zien, louter tevreden en goed geholpen klanten!