Credits

Spiritueel Amsterdam CreditsCredits. Goedkoop een spirituele reading willen hebben bij Spiritueel Amsterdam? Kies dan voor een tegoed vooraf. Al vanaf € 0,90 cpm. De registratie is gratis. Deze heb je nodig om in een veilige omgeving een tegoed aan te kunnen schaffen.

Hoe kom je aan credits
  1. Registreer je om credits aan te kunnen schaffen. Klik op dit icoon Spiritueel Amsterdam Klantaccount Vind je op alle pagina’s rechts bovenaan
  2. Nu heb je een account waarin je credits kunt aanschaffen

Kies een van de aantrekkelijk creditpakketten uit en reken deze vervolgens af. Nu is het tijd om een consulent te raadplegen van Spiritueel Amsterdam.

  • Bel naar het nummer: +31 103009172 NL. Voor BE kies +3243203097
  • In je account zie je Pin staan, toets deze ook in
  • Kies de consulent van jouw keuze of laat je doorverbinden met een willekeurige consulent
  • Je spiritueel consult gaat van start
Zoveel goedkoper

Het bellen met een tegoed, dat je vooraf aanschaft, is echt stukken goedkoper. En je krijgt dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid als je zou kiezen voor bellen met een 0900 nummer. Naast dat credits goedkoper zijn om een consult te ontvangen. Zorgt de aanschaf van een tegoed vooraf, ook voor meer voordelen. Waar jij je ter wereld ook bevindt, je kunt altijd een medium of paragnost raadplegen van Spiritueel Amsterdam. Je belt immers niet met een 0900 nummer, maar met een vast telefoonnummer. Wel zo fijn als je je in het buitenland bevindt en toch de behoefte voelt een spiritueel consulent te raadplegen. Of je vaste consulent net even nodig hebt. Mogelijk rekent uw (mobiele) telecomprovider extra kosten.

Heb je nog een tegoed? Kun je direct een reading aanvragen. Tijdens de reading kun je het tegoed opwaarderen. Als je nummerweergave aan hebt staan, is bij een 2e keer bellen, de pin in te toetsen niet nodig.

De credits aangeschaft op Spiritueel Amsterdam zijn alleen te gebruiken voor het Bellen van een medium of paragnost. Of voor een E-consult aan te vragen.