Mary van Belzen
Mary van Belzen
Offfline
Boxnummer: 65
NL 0909 - 0525 BE 0907-37065
Ik geef gechannelde boodschappen vanuit de sterren. Voor vragen over je persoonlijke groei, talenten, werk en zakelijke vragen. Geen relatie vragen.
Over Mary van Belzen

Mijn naam is Mary en ik ben spiritueel astroloog en intuitief coach,  gespecialiseerd in zielskwaliteiten, unieke gaven en levensdoel. Vanuit je geboortehoroscoop geef ik je inzichten in je levensopdracht.  Met de astrologie geef ik je een kijkje in het verleden, heden en handvatten voor de toekomst. Ik heb meer dan 23 jaar ervaring als psychologisch astroloog en spiritueel astroloog en Businesscoach.

Zowel voor privépersonen, als organisaties en zzp-ers. Ik heb veel mensen geholpen vanuit de astrologie en vanuit mijn heldere waarnemingen. Ik kan je helpen met: karakteranalyse, aanleg van talenten en mogelijkheden, je unieke kwaliteit, je paranormale gaven, levensdoel, je missie in dit leven, werk, business. GEEN RELATIEVRAGEN. Ook het inzichtelijk maken van moeilijke ervaringen en gebeurtenissen. Verder geef ik je informatie over je vorige levens en je leerprocessen. Als spiritueel astroloog werk ik met onder andere de betekenis van de planeten, maansknopen, de zwarte maan, de transformatiepunten. Ik geef je inzichten in je persoonlijke ontwikkeling, verandering en toekomst. Als astroloog, intuitief coach kan ik jou helpen met goede keuzes maken waardoor je verder kunt groeien. Zodat je het leven kunt leiden waarvoor je geboren bent!

Gastenboek Mary van Belzen
Beste Mary, We hebben een paar diepgaande gesprekken gehad mbt een narcistische ex. Ik belde om een voorspelling te horen dat we nog lang en gelukkig leefden. Je gaf me echter adviezen op basis van mijn astrologische chart, inzichten over waar ik in dit leven aan moest werken: eigenwaarde, iets neerzetten, landen op aarde, financien en uit dat emotionele moeras komen. Je zei ook dat als ik leer om alleen te zijn ik eigenlijk geen probleem meer heb en dat ik expressie moest geven aan mijn creatieve kant om daarin mijn passie kwijt te kunnen ipv in relaties. Ook legde je uit waarom dat een uitdaging is omdat ik in mijn vorig leven juist teveel op anderen leunde en behaagde. Het was niet fijn om te horen maar ik ben het toch maar gaan doen. Nu maanden later begint die afhankelijke sluier van mij af te glijden. Steeds meer kom ik in mijn eigen kracht en begin ik zelf dat gelukkige gevoel te genereren, zomaar, met mezelf, vanwege mezelf. Het voelt zoveel beter dan je geluk vinden in de kluwen van n ander. Ik begin nu ook mijn oude zelf in spiegelbeeld te zien van andere afhankelijke mensen. Ik ben blij dat ik ben gegroeid. Ik kijk uit naar wat er nog meer gaat komen. Ik hoop dat nog veel meer mensen dat inzicht mogen krijgen. Bedankt voor je bijdrage daarin lieve Mary.

Wat is Mary goed!!! Zoveel informatie wat resoneert. Nu begrijp ik ook waarom dingen gaan zoals ze gaan en wat ik mag doen om mijn leven mooier te maken.. liefs

Beste Mary van Belzen, Dank voor de uitleg, veel herkenning van mijn kant en een duidelijke boodschap. Jammer dat mijn beltegoed op was, want ik had graag nog verder gegaan. Heel erg bedankt voor de reading en tot de volgende keer! Groetjes, Marjon

Dankjewel Mary voor je fijne liefdevolle consult. Alle puzzelstukjes vallen, zoveel herkenning en fijn om te weten wat mijn zielskwaliteiten zijn. Ben op de goede weg. Zoveel duidelijkheid nu. Een nieuwe fase in Italië en ik mag gaan handelen zodat mijn kwaliteiten tot zijn recht komen. Zin in!! Nogmaals dank.

lieve mary, Wat een mooi en waardevol gesprek hebben we gehad. Je gaf me inzichten vanuit de astrologie waardoor ik meer helder ben gaan krijgen waarom ik tegen bepaalde zaken aan ben gelopen in mijn leven. Maar ook wat mijn thema's waren en die ik nog ga tegen komen. Ik on tijdens het gesprek zo allerlei dingen beter met elkaar verbinden en beter plaatsen. Ook kreeg ik een beter beeld op de stukken waar ik nu eigenlijk al een tijdje op vastloop en wat ik daarmee kan doen. Het gesprek gaf me energie. Energie om los te laten, te gaan vertragen en in de toekomst weer verder te gaan. Dank je wel daarvoor. Nancy

Mary is een topper

Mary gaf een treffende omschrijving van mijn kwaliteiten en karaktereigenschappen. Belangrijker nog: ze gaf goed aan waar het in mijn leven echt om zou moeten draaien (bestemming). Ze ging bovendien goed in op mijn vragen en was erg vriendelijk.

Wat een waardevol gesprek! Mary is betrokken en zéér helder. Grappig dat als ze een metafoor gebruikt dit onmiddellijk een belletje bij mij doet rinkelen. De voorbeelden lijken net op maat gemaakt. Dank je wel om me zoveel info op korte tijd te geven. Ik kan er weer mee door! Tot snel!

Hi Mary Je hebt mij enorm veel inzichten en inspiratie aangereikt , die ik met beide handen vastpak om mijn dromen te achtervolgen . Merci