Je bent mooi zoals je bent

Je bent mooi zoals je bentJe bent mooi zoals je bent. Mooi zijn, is een begrip, dat ver kan reiken. De meeste denken er bij dat het dan om de buitenkant gaat van iemand. Er schijnt zoiets als een schoonheidsideaal te bestaan. Dat kan dan mooi zijn. Wat wij van Spiritueel Amsterdam verstaan onder “Je bent mooi zoals je bent”, heeft niets met een buitenkant van een mens te maken.

Wij paragnosten en mediums kijken met een spiritueel oog en dat kijkt helemaal niet naar iemand zijn buitenkant. Wij kijken naar de ziel en die ziel is prachtig van iedereen. Ook als jij jezelf bij wijze van spreken helemaal niet mooi zou vinden.

Mooi zijn, we weten het allemaal wel, zit diep van binnen. Maar ook daar hebben wij het nu niet over. We hebben het over dat zoals jij bent, zoals je nu bent, op dit moment, ben je mooi zoals je bent.

Wat er in jouw ogen ook mis kan zijn, aan je lichaam, in je leven, de zorgen die je in je hoofd hebt, de afwijzing wellicht van jezelf, dan ben en blijf je mooi zoals je bent. Probeer dat eens te voelen. Wat gebeurt er dan? Krijg je rust, denk je dan, waar maak ik mij eigenlijk allemaal druk om.

Wat er nu is, is wat er is, het is goed, het is er. Dat is je bent mooi zoals je bent. Ook al heb je misschien net ruzie gemaakt, woorden uitgesproken die je liever niet had gezegd. Ben je boos geworden, uitgevallen, heb je naar jezelf in de spiegel gekeken en baal je van je eigen lichaam.

Dan zeggen spiritueel consulenten van Spiritueel Amsterdam. Je bent mooi zoals je bent. Want weet je, dit ben jij namelijk ook. Dat hoort bij jou. Misschien vind jij dat het niet bij je past, dat is dan wat anders. En wat niet bij je past, kun je dan toch loslaten of achterlaten, of veranderen.

Ja, maar dat is moeilijk. En dat klopt, dat weten wij van Spiritueel Amsterdam maar al te goed en daarom zijn wij er ook. Wij staan klaar voor iedereen, om iedereen te laten voelen. Je mag er zijn, je mag al je gevoelens uiten, want dat maakt jou zo mooi, zoals je bent.

Ja maar, ah daar komt weer een maar, we weten dat hoor. We weten ook al wat je nu wilt gaan zeggen. Je baalt er van hé. Je wilt het anders, je wilt niet meer in onmacht komen te staan, of met een mond vol tanden. Of iemand jou onderuit haalt.

Weet je, het zal je leven blijven gebeuren. Jij bent namelijk uniek en mooi zoals je bent. Ga daar eens in geloven. Want dan gebeurt er iets. Mensen gaan respect voor je krijgen. Dat geeft jou een gevoel van, hè ik kan alles wel in de hand houden. Dit is leuk. Dit smaakt naar meer.

Nu ga jij aan de slag om zelf te zien hoe mooi of je bent. Je begint je waarde te zien en die te vertegenwoordigen. Je boosheid, het af en toe uitvallen, de macht over jezelf kwijtraken, het verdwijnt.

En dat alles, omdat jij zo slim bent geweest, toen je het even helemaal niet meer zag zitten een consulent te bellen. Je koos op je gevoel voor Medium Martina van Spiritueel Amsterdam. Je voelde je direct op je gemak. Medium Martina luisterde naar je verhaal, kon direct de zere vinger op de juiste plek neerleggen. En toen gaf ze je allerlei tips en handvatten. Ze spiegelde ook je leven.

Ze gaf aan dat je mooi bent, zoals je bent. Maar dat je dat alleen kunt zien, voelen, ervaren en uitstralen als je daar zelf van overtuigd bent. En dat ben je nu echt! Je hebt de boodschap van medium Martina begrepen. Jij gaat jezelf het mooiste mens vinden dat er rondloopt.

Niet naast je schoenen. Nee, in je schoenen. Niet meer en niet minder dan een ander.