Spiritueel Amsterdam
NL 1 0909 - 0525 (90cpm.)  BE 0907 - 37065 (150cpm.)  BE Klik hier voor credits (100cpm.)

Kinderen spiritueel opvoeden

Kinderen spiritueel opvoedenKinderen spiritueel opvoeden. Hoe mooi zou het zijn, althans dat vinden wij van Spiritueel Amsterdam, als kinderen spiritueel zouden worden opgevoed.

Er komt dan vanaf kinds af aan een bewustzijn, dat voor het kind zelf, maar ook om zich staande te houden op volwassenleeftijd heel fijn is. Spiritueel opvoeden is een vorm van vrijheid gunnen. Zelfontwikkeling. Geen beloning en straf. Alleen maar positieve stimulatie. Ruimte geven zichzelf te mogen ontwikkelen. Als ouder ben je de begeleider van dat proces.

Het effect daarvan is, dat het kind zichzelf durft te zijn en ook op latere leeftijd daar veel profijt van zal hebben. Vaak komen we pas later in aanraking met spiritualiteit. We zoeken ons heil er in, op het moment dat ons eigen leven in deugen valt.

Relatie verbroken, niet meer vooruit komen en hopen dat alles weer bij het oude komt. Dan gaan we contact opnemen met spirituele consulenten van Spiritueel Amsterdam. Dan horen we ineens zoveel dingen. Krijgen we zoveel inzichten mee, die we eerst helemaal niet wisten. En vaak denken we dan, had ik dit als kind maar geweten.

Spiritueel opvoeden werkt! Het is op de juiste manier aandacht geven. Liefdevol. Dat betekent niet alles goed vinden. Het betekent dat je in de communicatie naar het kind toe liefdevol je opstelt. Je stelt het kind vragen, je wijst het niet af. Het voelt zich om die reden niet afgewezen of bezwaard. Het voelt dat het mag doen, maar niet alles geoorloofd is. Maar het voelt daarbij ook dat wat wel en niet kan.

Zo leer je een kind zichzelf te zijn, zichzelf te ontdekken. Het kind heeft dat nodig, om later zich goed staande te kunnen houden. Het heeft zelfvertrouwen gekregen, omdat het alles kon zeggen en vragen. Het heeft op de juiste manier gezien hoe liefde werkt. Het heeft die liefde tot zich genomen. Waarmee die bewust is van het feit dat liefde de enige weg is om te leven.

Het kind is niet angstig gemaakt. Het heeft niet zich hoeven te bewijzen. Het weet dat het dingen verkeerd mag doen. Allemaal redenen te meer je kinderen spiritueel op te gaan voeden. Je laat het daarmee een eigen weg kiezen.

Op Spiritueel Amsterdam vind je mediums en paragnosten, neem bijvoorbeeld medium Catharina die heel goed kan invoelen op mensen en dus ook op kinderen. Die kan je vertellen wat er aan schort en welke weg je wel kunt bewandelen om je kind onbezorgd, onbevangen en onbevreesd door het leven te kunnen gaan.

Het kind leert dat die verantwoordelijk is voor zichzelf. Het leert dat als er een keer iets misgaat, dat dat mag, hij voelt zich mens. En dat er altijd een weg is om het anders te doen. Dit geeft zoveel levensvreugde en plezier voor later. Deze kinderen zullen heel bewust in het leven gaan staan.

Ze weten immers wat belangrijk is, dat zijn zij zelf. Ze zullen ook heel bewust een partner uitkiezen. Ze zullen geen werk gaan doen, alleen maar omdat ze geld nodig hebben. Spiritueel Amsterdam is bij uitstek het centrum om eens een medium of paragnost te raadplegen, als je vastloopt bij de opvoeding.

Vaak met wat kleine aanpassingen, de manier van benaderen, kun je al heel veel bereiken. De spiritueel consulenten vertellen het je graag. Zoals gezegd, kun je hier heel goed over praten met medium Catharina. Maar ook met paragnost Thea, of medium Celisa. Die voor jou heel goed een karakterschets kan uitvoeren. Voor jezelf, zodat jij weet hoe kan ik het voor mijzelf fijner maken. Zodat ik het voor mijn kinderen ook fijn maak. Dit is de kracht van Spiritueel Amsterdam. Op naar een mooie toekomst waarin de mens mens kan en mag zijn. En dat start met het spiritueel opvoeden van onze kinderen. We begeleiden je er graag bij.