De bodem van de put voorkomen

Ga je door de deur of kies je voor de bodem van de putGa je door de deur of kies je voor de bodem van de put. Het zal niemand zijn ontgaan dat we al bijna 2 jaar in een hele vreemde tijd leven. Waarin vrijheid van doen en laten, niet meer vanzelfsprekend is. Waar elke dag dingen zomaar kunnen veranderen. In feite is nooit iets zeker in het leven, maar de afgelopen 2 jaar hebben we en leven we nog met zoveel onzekerheden, dat het soms niet bij te benen is.

Je kunt een nieuwsjunk zijn, alles willen lezen, bijhouden, willen weten, je zult merken, dat het je veel energie kost. Er is niet alleen veel te veel aan informatie. Er zijn ook heel veel verschillen en tegenstrijdigheden.

Hierdoor is de energie op het aardse in een lagere dimensie terecht gekomen. Zo laag, dat je ongelooflijk goed op jezelf moet letten of je niet leegloopt. Wij van Spiritueel Amsterdam merken het aan de cliënten die ons opzoeken. De vragen gaan bijna altijd over liefde & relaties, maar er zijn steeds meer mensen die vragen stellen over zichzelf.

Best heel mooi, want dat betekent dat er momenteel een shifting plaats aan het vinden is. Van het leven op een automatische piloot, naar een leven in bewustwording. Deze bewustwording is ontstaan door de periode waarin wij nu zitten.

We beginnen ons dingen af te vragen. Is dit nu het leven? Nee, er is veel meer in het leven, maar daar zul je wel je bewust van moeten worden. En de mediums en paragnosten van Spiritueel Amsterdam kunnen je precies vertellen hoe je aan de slag kunt gaan om bewuster in het leven te staan. Wat de enorme voordelen er van zijn. Hoe je het kunt aanpakken.

De shifting die gaande is, kent een tweetal stromingen. Diegenen die aan de slag gaan met zichzelf, die meer willen weten over bewuster te leven, die groeien naar de spirituele dimensie. Die zijn zichzelf aan het voorbereiden om straks door de deur te stappen en zichzelf te bevrijden van alle ballast die ze als wijsheid hebben meegekregen. En waar ze achter komen, dat deze niet klopt.

Diegenen die uit alle macht proberen het leven van voor de crisis weer te gaan leven, die nog niet bezig zijn met de bewustwording. Die kiezen voor de bodem van de put. Dit klinkt hard, is het niet. Als je nu niet kiest voor jezelf, niet meegaat in de stroom van zelfontwikkeling en doorgaat op de oude voet. Dan zul je straks bruut worden wakker geschud.

Er is zoveel gaande, en dat kun je zien als je vanuit een helikopterview neerkijkt van bovenaf op de gehele situatie. Die dan ineens heel chaotisch blijkt te zijn. Zo chaotisch, dat jij daardoor inderdaad helemaal niet fijn kunt voelen. Omdat er zoveel op je afkomt. En misschien ook wel weer het oude leven terug wilt. Maar misschien ook daar twijfels bij voelt en je je bent af gaan vragen. Is dit nog wel wat ik wil? En waarom heb ik het altijd zo gedaan.

De spiritueel medewerkers van Spiritueel Amsterdam zijn bij uitstek dan voor jou het juiste tool, om eens een keer te raadplegen. Zeker als je voelt dat je qua energie heel laag zit. Wat bij heel veel mensen momenteel speelt. We zijn bang geweest, bang gemaakt. Die angst heeft er voor gezorgd dat we constant op onze hoede waren en nog steeds zijn. Onbewust en dat houden we even vol, maar geen jaren.

En dan gebeurt het. Of je gaat inzien dat je anders in het leven zou willen staan, dan ga je door de deur stappen en mee om de spirituele manier van in het leven te staan een warm hart toe te dragen. Of je gaat in de weerstand, omdat je moet en zal terug naar het leven voor de crisis. Dan ga je de bodem van de put voor je kiezen krijgen.

Die heb je nodig, omdat we allemaal, niemand uitgezonderd niet kunnen ontkomen aan de spirituele manier van in het leven staan. Levens vanuit liefde en waarheid.