Waar als mens vertoeven

AmsterdamEr zijn twee plaatsen waar je regelmatig zou moeten vertoeven. Nee, ik heb het niet over een vakantie, of je bed. Je kunt die plaatsen wel gebruiken voor die twee plaatsen waar je regelmatig zou moeten vertoeven. Maar dat kan net zo goed, als je in de auto zit, of op de bank, een terrasje pakt, of onder de douche staat.

Zo makkelijk is het om naar deze twee plaatsen te gaan, maar je moet je er wel bewust van zijn en ook echt regelmatig doen. Wil het effect hebben op je welzijn. De spiritueel medewerkers van Spiritueel Amsterdam, die kunnen je alles, over deze twee magische plaatsen vertellen.

De ene plaats is de plek waar je heelt. De andere plaats is die jou inspireert. Nou denk je misschien, wat een teleurstelling. Ik had iets magisch verwacht. Een plek waar de liefde stroomt, romantisch is. Als je deze teleurstelling voelt, dan heb jij deze twee plaatsen, de een die je heelt en de ander die je inspireert, heel hard nodig.

Dan heb je nog niet in de gaten waarom deze twee plaatsen nodig zijn om regelmatig te vertoeven. De hele dag doen we indrukken op, lopen we tegen zaken aan, die ons emotioneel kunnen raken. Dat alles is nodig om te verwerken. Te helen en je er van te ontdoen. Wassen aan de buitenkant zijn we als heel normaal en vanzelfsprekend gaan vinden. Maar wie denkt er nu aan een schoonmaak van zijn binnenkant.

Zijn geest die vol zit, die heeft heling nodig. En dat heeft weer en zeer positief effect op de rest van je lichaam. Al je organen doe je er een plezier mee. Die stof je af, ontdoe je van een laag overtuigingen en aannames en ook opgestapelde emoties. Dan krijgt je hart weer rust. Je nieren voelen zich weer heel prettig, die laten weer vrolijk los. Waardoor je hormonen zingen in cadans.

Vraag het maar eens aan een paragnost van Spiritueel Amsterdam, wat de positieve voordelen zijn, als je regelmatig vertoeft op de plek van heling. Zij kan je precies vertellen wat je dwars zit. Waar je op bent vastgelopen. Waarvoor het tijd is om los te laten, waardoor je heelt.

En dan hebben we nog de plek om regelmatig naartoe te gaan, waar je inspiratie op kunt doen. Ook dat kan overal zijn en is vaak pas echt nuttig als je eerst de plaats van heling hebt bezocht. Dan ben je schoon van binnen, helder van geest. Je gevoel mee in verbinding en jawel, daar komen de antwoorden vanzelf binnendruppelen zal een paragnost je meegeven.

Inspiratie is niet zozeer wat zal ik aantrekken, hoe zal ik mijn kamer eens veranderen? Nee, hoe kan ik beter voor mijzelf zorgen. Wat had ik anders kunnen doen. Ben ik wel voldoende lief voor mijzelf. Neem ik mijzelf voldoende serieus, als het aankomt op contacten met anderen.

Inspiratie is ook het kunnen ontvangen van ingevingen. Als je iets niet kan oplossen, kun je daar heel hard over na gaan denken. Maar vergeet het maar zal een paragnost  van Spiritueel Amsterdam je meegeven. Je zal geen inspiratie ontvangen.

Daarvoor zul je toch eerst de rust in jezelf moeten gaan vinden. En als je die toelaat, dan gaat het vanzelf komen. Je hoeft dus eigenlijk om inspiratie op te doen, niet veel meer te doen, dan in een relaxte stand te staan.

Het gevoel voelen van dankbaarheid en blijheid en dat alles er mag zijn, wat er is. Ook wat je voelt. En dan zul je merken, ineens is het er. Dan denk je, oh zo heb ik er eigenlijk nog nooit naar gekeken. Maar zo kan het ook. Of als ik dat doe, dan lukt het mij ook.

Dat is inspiratie opdoen. Maak met jezelf een afspraak dat je deze twee plaatsen regelmatig gaat bezoeken. Je zult er met jezelf een hele fijne verbinding aan overhouden die een mooi effect heeft op de mensen om je heen.