Relatie op zielsniveau

Hoe krijg je een relatie op zielniveauHoe krijg je een relatie op zielniveau. De ene liefdesrelatie is de andere niet. Logisch, ieder mens is anders. En als 2 mensen een liefdesrelatie starten, dan is hun energie en de wijze waarop ze met elkaar omgaan, van grote betekenis of de liefde blijft stromen ja of nee na de periode van verliefdheid.

We hebben allemaal wel eens gehoord van zielenmaatjes, zielsverwanten, en een relatie op zielniveau. Op de een of andere manier schijnt dat een prachtrelatie te zijn, of juist helemaal niet. Want als er sprake is van een relatie op zielniveau, kunnen dat ook hele destructieve relaties zijn.

Je bent dan constant van elkaar aan het leren, dat gepaard gaat vaak met aantrekken en afstoten. Maar loskomen van elkaar, ho maar. Waar wij van Spiritueel Amsterdam zijn gespecialiseerd in relaties op zielsniveau.

Paragnost Rosa bijvoorbeeld, kun je zeker een keer raadplegen als je meer informatie wilt over een relatie op zielsniveau. Want diep in ons hart, verlangt iedereen naar een relatie op zielsniveau. Alhoewel we het niet zo noemen. Omdat we niet bezig zijn met onze ziel. Dat woord werd vroeger wel veel gebruikt. In de huidige tijd is het compleet op de achtergrond geraakt.

Een relatie op zielsniveau, is eigenlijk de mooiste liefdesrelatie die er is. Beide zielen begrijpen elkaar, kunnen met elkaar lezen en schrijven. Vullen elkaar aan. Weten wat een ander voelt, denkt en van plan is te gaan doen.

Het is precies datgene wat we in feite allemaal voor ogen hebben bij die romantische liefdesrelatie. Alles in een vloeiende beweging, liefdevol, geen angst, communicatie naar elkaar waaruit respect blijkt voor elkaar. Over en weer zaken oppakkend, beiden voelen zich vrij en het allerbelangrijkste, een rotsvast vertrouwen dat onder deze liefdesrelatie ligt.

Hoe kan het dat deze relatie zo ongelooflijk fijn is? Deze mensen koesteren hun eigen ziel! Ze zijn niet bezig met de ziel van de ander. Gek hè en toch is dat juist waar een een relatie op zielsniveau om vraagt en zo fijn draait. Ze zijn zich er terdege van bewust hoe belangrijk dat is. Zodra je je eigen ziel gaat koesteren, begrijp je wat echt belangrijk in het leven is.

Jijzelf. Daar ga je alles voor doen, om het leven voor jezelf zo aangenaam mogelijk te maken. Je ziel te beschermen tegen mensen die gemeen zijn. Daar neem je afstand van, of laat je niet toe. Je bent je bewust dat hollen en vliegen in het leven, om geld te vergaren niet de weg is. Je kiest bewust voor werk dat je blij maakt, energie geeft. Je bewaakt innerlijke rust. Je leeft gezond, je eet goed, voldoende slaap.

En beide partners weten dit. Doen dit en als je dan samenkomt, wordt deze relatie er een op de juiste manier op zielsniveau. Bij Spiritueel Amsterdam worden veel vragen gesteld over liefdesrelaties. Vaak gaan die over verbroken relaties. Waarbij beide partners nog niet zo ver zijn, dat ze weten hoe belangrijk hun eigen ziel is.

Zij zien liefde nog iets als wat je allemaal weggeeft, terwijl dat juist helemaal niet de bedoeling is. Zij zoeken naarstig naar een relatie om die op zielsniveau te willen voelen. Gelukkig zijn de mediums en paragnosten van Spiritueel Amsterdam bijna allemaal thuis in liefdesrelaties en kunnen jou, als jij vastloopt in je relatie, van hele goede inzichten en handvatten voorzien.

Vaak is al iets heel kleins  aanpassen in bijvoorbeeld de communicatie naar elkaar toe, al de perfecte oplossing. Maar waar het in een relatie op zielsniveau om draait, is respectvol elkaar in de waarde laten. Bewust zijn dat ieder een eigen individu is, die zijn eigen pad mag bewandelen. Waarbij over en weer zeker ook meningsverschillen zijn. Alleen worden die van elkaar gerespecteerd en niet uitgevochten met hele grote discussies. Beide partners zijn volwassen wijs, lief voor hun eigen ziel en emotioneel volwassen. Dat is de kracht van een relatie op zielsniveau.