Een angstig hart kan geen liefde geven

Een angstig hart kan geen liefde gevenEen angstig hart kan geen liefde geven. Een angstig hart, wel eens bij stilgestaan, dat een hart angstig kan zijn. Dan voel je het kloppen in je borst, of je voelt steken. Of het slaat heel onregelmatig achter elkaar. Je merkt het ook aan je ademhaling.

Die zit hoog, in je borst terwijl die bij rust vanuit je buik komt. Een angstig hart kan geen liefde geven. Het kan echt niet en laten de meeste mensen, zonder dat ze het weten. Rondlopen met een angstig hart. Ondertussen liefde geven en hopen dat ze het terug zullen krijgen. Vergeet het maar. Je kan het niet geven, laat staan ontvangen!

Dit is bij veel mensen helaas zo zegt medium Erika van Spiritueel Amsterdam. Ze is gespecialiseerd in liefde en relaties en spreekt dagelijks via de spirituele hulplijn Spiritueel Amsterdam wanhopige mensen die volledig zijn vastgelopen met relaties.

Medium Erika kan heel goed invoelen op de energie van de beller of de chatter en heeft direct in de gaten of de persoon aan de andere kant rondloopt met een angstig hart. Ze maakt een karakterschets van de desbetreffende persoon, die zich daar volledig in herkend.

Dat betekent zegt medium Erika, dat jij een angstig hart hebt. Je durft niet aan te geven wat je wilt, wat je dwars zit, waar je tegen aanloopt. Je durft je irritaties niet te benoemen, of eens spontaan op de ander te reageren. Je stelt op geen enkele manier een grens en de ander die gaat gewoon zijn gang.

Je bent bezig jezelf compleet weg te cijferen voor de ander en ondertussen zorg je dat alles voor de ander op rolletjes verloopt. Ja dat klopt, dat zie je goed. Dan geef je liefde met een angstig hart en dan gaat geen enkele relatie een succes worden.

Als je partner iets aardigs zegt, dat je er bijvoorbeeld leuk uitziet, dan wimpel je dat weg hè! Of thuiskomt met een bos bloemen, dan denk je, waar heb ik dat aan verdiend? Ja, ook dat kan ik beamen, zegt de beller.

Zie je dat je niet kan ontvangen? Ja, nu zie ik het inderdaad helder. Zie je dat je dat doet met een angstig hart. Een hart dan constant hart aan het rondpompen is, omdat angst in het hart zit. Dat je daarom ook zo moe bent en slecht slaapt?

Ja, nu jij dat zo zegt medium Erika, nu zie ik het. Ik ben mij daar eigenlijk nooit eerder zo bewust van geweest. Ik deed wat ik dacht dat goed was. Logisch, zegt medium Erika van Spiritueel Amsterdam, dit i je voorbeeld geweest. Je moeder deed het net zo en daar kun je niet goed mee opschieten.

Hoe weet jij dat? Omdat ik medium ben, helderziend en helderwetend. Dan kan ik dat zien. En weet je waarom je niet goed kunt opschieten met je moeder? Je neemt haar iets kwalijk. Je bent boos op haar. En als je nu zou moeten aangeven waarom je haar iets kwalijk neemt, zal je zeggen. Nou nee, dat doe ik niet.

Dan zeg je eigenlijk, ik accepteer datgene wat ze mij heeft gegeven, angst. Is dat zo? Ja, en niet allen je moeder, de hele maatschappij. Want zeg nou zelf, je moest toch van alles en was je daar blij mee? Nee, helemaal niet. Je moeder moest ook van alles en is er ook niet blij mee. Je moeder heeft ook een angstig hart en daarom is ze zo, zoals ze is.

Ik begin het steeds meer te zien en ik begrijp nu ook dat ik eigenlijk mijzelf helemaal niet zie. Dat heb je goed gezien, zegt medium Erika van Spiritueel Amsterdam. En zolang als jij jezelf niet ziet, ziet niemand anders jou ook niet en dat allemaal door dat angstige hart, dat heel hard moet werken nu.

Tijd voor verandering! Een hart vol liefde en daar kunnen wij, de mediums en paragnosten van Spiritueel Amsterdam je zeker bij helpen.