Spiritueel Amsterdam
NL 1 0909 - 0525 (90cpm.)  BE 0907 - 37065 (150cpm.)  BE Klik hier voor credits (100cpm.)

Mediumchat Amsterdam

Op Spiritueel Amsterdam krijg je ook de mogelijkheid aangeboden te kunnen chatten met een paranomaal consulent. Je schaft credits aan, via de creditpagina en kiest de consulent uit en de chat begint. Chatten kan soms een uitkomst zijn, als je brandende vragen hebt en bellen lastig is. Daarnaast zijn we niet meer weg te slaan bij onze mobiele telefoon en aangezien je deze kunt gebruiken om te chatten. Hebben we de chatfunctie bedacht. Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Naast chatten op je mobiel, kan dit ook via de laptop of op een tablet. Jij maakt de keuze. Wij bieden de mogelijkheden.

Voordeel van chatten is, dat het altijd kan. Waar je je internationaal ook bevindt. Door de aanschaf van de credits behoort dit tot de mogelijkheden.

Daarnaast gaan de credits pas lopen, op het moment dat het medium of de paragnost de chat binnenkomt. Je verliest hierdoor geen enkele credit van je tegoed.

Voor welke mogelijkheid je ook kiest, elke consulent is gescreend. En dat betekent voor jou, waar voor je geld. Stel je wel open, een spiritueel consulent werkt tijdens de chat met energie. Die energie daar kan de consulent bij aanvoelen, wat er speelt en wat er komen gaat. Wil je waar voor je geld, houdt hier dan rekening mee.

Spiritueel Amsterdam stelt zeer strenge eisen aan al zijn consulenten. Dit doet het centrum voor jou. Zodat jij weet dat je in vertrouwde handen bent. Gedegen antwoorden krijgt, waarop je kunt bouwen en vertrouwen.

Spiritualiteit is niet meer weg te denken in de huidige tijd. Het wordt op diverse manier uitgeoefend. Zo vind je hier naast mediums en paragnosten, ook healers, die jou tijdens het consult weer in je kracht terug zetten. Je toekomst voorspellen of je inzichten meegeven, als je daarom vraagt.

Ook vind je coaches, counselors, relatietherapeuten, kaartleggers. Zo heb jij een ruime keuze waaruit je kunt kiezen. Afgestemd op jouw vragen waar je mee zit.

Wij van Spiritueel Amsterdam wensen je een fijn consult toe met een van de toppers die werkzaam zijn binnen dit spirituele centrum!

Affiliate banner.
Paragnost
Kaartlezer
Coach

Domi

Als paragnost en kaartenlegger heb ik ervaring betreft liefde, dromen, financieel, toekomst. Ik ervaar uw pijn en verdriet. Wilt u weten of het goed komt tussen .....
1 credit p.m.
Medium
Coach

Anabel

Ervaren paragnost, medium, krachtig helderziend, voelend, spiritueel, liefde/relatie, financiële, weghalen van blokkades.
1 credit p.m.
Medium
Coach

Jasmijn

Mijn specialiteit is relatie en vriendschappen. U kunt me alles vragen. Niks is te gek. Ik hoop u gauw te kunnen helpen.
1 credit p.m.
Paragnost
Relatieproblemen
Droomuitleg
1 andere gave

Roberta

Met mijn spirituele instelling en empathie kan ik je in 3 stappen helpen om je relatie/ geliefde weer op orde te stellen. Ervaar mijn gedachten .....
1 credit p.m.
Medium
Relatieproblemen
Droom analyse.

Joël

Top Medium paragnost, Heldervoelend, Zielsliefde, Relatieproblemen, Levensvragen, Droom analyse.
1 credit p.m.
Tarotlezingen
Droomanalyse
Astrologie

Jane

Tarotlezingen, droomanalyse en interpretatie, astrologie, numerologie en levenscoaching. Vanuit mijn eigen sterke intuïtie en mijn houding naar anderen toe ......
1 credit p.m.
Paragnost
Kaarlegster
Coach

Regina

Heldervoelend en helderwetend. Uw vragen kan ik vaak in combinatie met het leggen van tarotkaarten beantwoorden. Ik krijg vaak veel informatie over .....
1 credit p.m.