Spiritueel Amsterdam
NL 1 0909 - 0525 (90cpm.)  BE 0907 - 37065 (150cpm.)  BE Klik hier voor credits (100cpm.)

Amsterdam en paragnost Eddie

Amsterdam en paragnost EddieEen begrip in paraland. Paragnost Eddie. Ruim 10 jaar staat hij klaar samen met zijn top consulenten voor de medemens. Het pad van paragnost Eddie ging niet over rozen. Als kind zijnde werd hij niet begrepen. Zijn paranormale gaven, die hij toen nog niet kende, zaten hem danig in de weg.

Studeren was niet iets waar Paragnost Eddie voor warm liep. Liever was hij bezig in de natuur, de stilte en de ruimte voelen. Daar voelde hij zich zeker en kon hij zichzelf zijn. De wereld waarin je opgroeit, maakte Eddie onzeker. Het was niet echt als kind zijnde, voor hem de juiste plek.

Op een gegeven moment werd toch wel het een en ander duidelijk. Eddie was anders dan andere mensen. Bang voor de dood, besloot hij aan de slag te gaan in een hospice. Dit bleek een goede zet. In aanraking komen met mensen in hun laatste levensfase, gaf Eddie kracht.

Hij besloot zich te verdiepen in datgene wat hem na aan zijn hart lag. Het spirituele, het paranormale. De studies hiervoor, een cursus Reiki-Masterschap en Shamballa basic healing teacher, doorliep hij met glans. Er volgde daarna nog een cursus hypno regressie therapie van Civas

De weg geplaveid om iets te betekenen in paraland, lag voor hem. Hoe nu verder? Toeval bestaat niet en zijn aandacht werd getrokken naar een spirituele hulplijn. Na een paar zware screenings kon hij aan de slag. Dit beviel hem zo goed, dat hij zijn eigen spirituele hulplijn startte, met de naam Paragnost Eddie & Consulenten. Dit inmiddels alweer ruim 10 jaar geleden!

Deze start was een begin van iets groots. Inmiddels heeft Paragnost Eddie een grote naam opgebouwd in het spirituele. Sluiten velen zich bij hem aan en ontstaan er spirituele centra door het hele land. Waar Spiritueel Amsterdam er een van is.

Onder de naam Eddie.eu vallen alle paranormale en spirituele centra onder. Een begrip in Nederland en inmiddels ook ver buiten de landsgrenzen, worden de diverse centra en spirituele hulplijnen druk bezocht.

Paragnost Eddie heeft spiritualiteit op de kaart gezet. Als iets wat niet abnormaal is, maar normaal. Zonder spirituele ontwikkeling is de mens in feite aan zijn lot overgelaten.

Het ontwikkelen naar een hoger bewustzijn, waar spiritualiteit voor staat, staat bij Eddie hoog in het vaandel. We kunnen als mens op het aardse niet zonder. Het geloof in het universum, de kosmos is nodig om met  onszelf en elkaar te leren leven in liefde en vrede. Daar is niets wolligs aan, dat is een must.

Als een olievlek breidt Eddie.eu zich uit, met centra in Steenwijk, Zandvoort, en nu dan ook in Amsterdam.

Dit was een wens die paragnost Eddie voor ogen had, destijds als klein kind. Die hij binnen 10 jaar heeft kunnen verwezenlijken. Door zijn tomeloze inzet, zijn doorzettingsvermogen en door de beste consulenten voor zich te laten werken, die er zijn.

Kijk gerust rond op Spiritueel Amsterdam, waar je alles vindt op het gebied van spiritualiteit en het paranormale. Waar je gesprekken kunt voeren via de telefoon en chat. Of een emailconsult kunt aanvragen. Velen gingen je voor en in het gastenboek kun je zien, louter tevreden en goed geholpen klanten!